Boost up mogućnosti i usluga u Spine ICT-u

Objava: Boost up mogućnosti i usluga u Spine ICT-u

Hosting paketi

Spine ICT do sada je hosting usluge obavljao za klijente kojima smo razvijali internet stranice i trgovine, a zbog povećanje potražnje za našim hosting prostorom, uskoro aktiviramo mogućnost narudžbe hosting paketa i domena upogonjeno WHMCS sustavom, uz popularne cijene i kvalitetnu uslugu.

S obzirom da Spine ICT do sada hosting kao takav nije prodavao kao komercijalnu uslugu, već kroz ideju “sve na jednom mjestu” po izradi stranica svoje klijente smo usmjeravali da se ne daju “nasanjkati” sa lažnim “domaćim hostingom” ili sa apsurdnom cijenom najma osnovnih shared paketa, zbog učestalih upita za preseljenjem stranica na naš hosting odlučili smo se na pružanje i takve usluge.

U trenutku nastanka ovog teksta, potpisali smo ugovor s jednim europskim datacentrom, koji nam omogućava da vaše web stranice / aplikacije ili shopove smjestimo u robusno i brzo okruženje sa svim mogućnostima koje mogu biti potrebne jednom web developeru.

Svi korisnici za koje izrađujemo internet stranice, prvu godinu hostinga (vrijedi za shared pakete) imaju potpuno besplatno.

Hosting usluge ćemo pružati kroz projekt pod nazivom “Prvi Host” i uskoro će biti potpuno dostupan za registraciju i narudžbe.

Dodatne informacije o Prvihost.com hostingu možete saznati ovdje.

Pisali smo nešto o hostingu generalno – o čemu možete pročitati više ovdje.

Elektroničke licence

Nakon potpisivanja još jednog ugovora s partnerima iz Češke u mogućnosti smo isporučivati 2nd hand elektroničke licence za široku lepezu najčešće korištenih softverskih paketa, od kojih su neki za čak 70% jeftiniji od nabave nove, nekorištene licence. Ovlašteni smo izdavati licencne certifikate za daljnje korištenje, kao i pružanje remote usluga instalacije i parametrizacije.