Privatni iznajmljivači – objekti za odmor

Objava: Privatni iznajmljivači – objekti za odmor

Privatni ste iznajmljivač? Trebate promotivnu internet stranicu? Interni booking sustav ili integracija booking.com sustava? – Ljetna sezona je prošla – bliži se vrijeme uređenja prostora, nabave novog namještaja, ali i obnova ili nabavu kvalitetnih internet stranica!

Ova ponuda vrijedi do 01.03.2020. godine za sve privatne iznajmljivače, a uključuje slijedeće;

  • .com ili .hr domenu
  • prostor na poslužitelju (serveru)
  • izrada internet stranice
  • integraciju rezervacijskog sustava sa booking.com ili;
  • ugradnja internog vlastitog booking sustava (sustav rezervacija)
  • copyrighting (izrada sadržaja i tekstova koje niste pripremili)

Akcijska cijena: 4000 HRK uz prvu godinu besplatnog serverskog prostora , besplatnog održavanja i besplatne .com ili .hr domene te ugradnje Engleskog jezika na Hrvatsku osnovu – gramatički ispravan i korektan prijevod (ne odnosi se na komercijalnu .hr domenu)

NAPOMENA: ovu cijenu moguće je ostvariti avansnom jednokratnom uplatom – za plaćanje na rate putem ugovornih uvjeta vrijede standardne komercijalne cijene koje možete pronaći u našem CJENIKU!

Posjedujete apartmane ili kuću za odmor na obali ili kontinentu?

Kroz našu ponudu na jednostavan i brz način ostvarite akcijski popust i izgradite vlastitu stranicu.

Dizajn, funkcionalnost, preglednost i dvojezičnost (Hrvatski i Engleski), jednogodišnju 24/7 podršku i održavanje, kao i jednogodišnju zakupninu serverskog prostora potpuno besplatno.

PRIPREMA:

Kako bi se kvalitetno pripremili za narudžbu stranice, poželjno je posjedovati tehnički ispravne i atraktivne fotografije vašeg objekta za najam koje ćete nam u pripremnoj fazi dostaviti na obradu. Također je potrebno pripremiti naziv pravnog subjekta sa svim pravnim podacima, podacima o kontakt osobi, kao i eventualne tekstove koje želite prikazati na stranicama.

Ako tekstove nemate, i potrebna vam je “Copyrighting” usluga – u sklopu ove ponude, za vas ćemo izraditi vlastite marketinški korektne i kontekstualno ispravne sadržaje.

!! Fotografiranje objekata ili video snimanje je izdvojena usluga i nije obuhvaćena ovom ponudom !!

Ponudu možete zatražiti porukom na FB Messengeru, DM na Instagram profilu, slanjem e-mail zahtjeva putem naše kontakt forme na linku KONTAKT ili pozivima na brojeve 091/4554-066 ili 091/9309500 ili slanjem poruke sa zahtjevom za poziv na WhatsApp ili Viber.

Sami izaberite najzgodniji način komunikacije, mi se prilagođavamo Vama.