Spine ICT uspješno obavio akviziciju Prvog Hosta

Objava: Spine ICT uspješno obavio akviziciju Prvog Hosta

Formalno od 01.07.2020. Spine Ict je vlasnik branda Prvi Host čije je preuzimanje provođeno posljednjih mjeseci. Nešto usporeno pod okolnostima Covid-19 pandemije, ali naposljetku uspješno.

Naime, uz prethodnu vlastitu ponudu hosting paketa i usluga, nakon uspješno ugovorenog preuzimanja usluga i ponuda kao i resursa projekta Prvi Host i nastavka razvoja od strane Spine Ict tima – sada svojim klijentima možemo ponuditi još stabilnija i raznolikija skalabilna rješenja za smještanje svojih web aplikacija, stranica, shopova, e-mailova i baza podataka na web okruženje.

Kao dodatak na standardne hosting usluge, poput shared hostinga, VPS-a, e-mail hostinga, Dedicated hostinga, dodajemo i usluge online sigurnosti ostvarenim partnerstvom sa svjetski poznatom tvrtkom CodeGuard prvenstveno kroz program dnevnih automatiziranih backupova bez limitacija na prijenos podataka ili broj datoteka već od 14,68 HRK mjesečno za 1 Gb prostora.

Osigurali smo za naše klijente VPN rješenja za privatne i poslovne korisnike u partnerstvu sa SiteLock-om . Primijetili smo da je ova usluga iznimno popularna i da na dnevnoj bazi prosječno isporučujemo oko 10 licenci.

Nadalje u ugovorenom partnerstvu sa liderom među domenskim registrarima Enom.com ostvarili smo i dostupnost gotovo svih zamislivih domenskih nastavaka na jednom mjestu po popularnim cijenama.

SSL certifikate osim certifikata koje ostvarite kod nas besplatno za osnovnu namjenu, možete pribaviti i po popularnim cijenama u varijantama GeoTrust True Business ID with EV, DigiCert Secure Site EV i DigiCert Secure site Pro Ev, po najnižim cijenama u regiji. SSL certifikate osiguravamo kroz partnerstvo sa RapidSSL, Geothrust i DigiCert tvrtkama providerima.

Kako smo još uvijek u fazi adaptacije i “merganja” prethodnih sadržaja sa prethodnih poslužitelja na nove, sve usluge su u ovom trenutku dostupne za postojeće klijente automatizirano kroz WHMCS sustav, ili za nove klijente korz narudžbe standardnim putem.

Potpuna automatizacija očekivana je do kraja srpnja 2020. o čemu ćemo vas pravodobno izvijestiti.