Objava: Spine ICT uspješno obavio akviziciju Prvog Hosta

Spine ICT uspješno obavio akviziciju Prvog Hosta

Formalno od 01.07.2020. Spine Ict je vlasnik branda Prvi Host čije je preuzimanje provođeno posljednjih mjeseci. Nešto usporeno pod okolnostima Covid-19 pandemije, ali naposljetku uspješno.

Naime, uz prethodnu vlastitu ponudu hosting paketa i usluga, nakon uspješno ugovorenog preuzimanja usluga i ponuda kao i resursa projekta Prvi Host i nastavka razvoja od strane Spine Ict tima – sada svojim klijentima možemo ponuditi još stabilnija i raznolikija skalabilna rješenja za smještanje svojih web aplikacija, stranica, shopova, e-mailova i baza podataka na web okruženje.

Kao dodatak na standardne hosting usluge, poput shared hostinga, VPS-a, e-mail hostinga, Dedicated hostinga, dodajemo i usluge online sigurnosti ostvarenim partnerstvom sa svjetski poznatom tvrtkom CodeGuard prvenstveno kroz program dnevnih automatiziranih backupova bez limitacija na prijenos podataka ili broj datoteka već od 14,68 HRK mjesečno za 1 Gb prostora.

Osigurali smo za naše klijente VPN rješenja za privatne i poslovne korisnike u partnerstvu sa SiteLock-om . Primijetili smo da je ova usluga iznimno popularna i da na dnevnoj bazi prosječno isporučujemo oko 10 licenci.

Nadalje u ugovorenom partnerstvu sa liderom među domenskim registrarima Enom.com ostvarili smo i dostupnost gotovo svih zamislivih domenskih nastavaka na jednom mjestu po popularnim cijenama.

SSL certifikate osim certifikata koje ostvarite kod nas besplatno za osnovnu namjenu, možete pribaviti i po popularnim cijenama u varijantama GeoTrust True Business ID with EV, DigiCert Secure Site EV i DigiCert Secure site Pro Ev, po najnižim cijenama u regiji. SSL certifikate osiguravamo kroz partnerstvo sa RapidSSL, Geothrust i DigiCert tvrtkama providerima.

Kako smo još uvijek u fazi adaptacije i “merganja” prethodnih sadržaja sa prethodnih poslužitelja na nove, sve usluge su u ovom trenutku dostupne za postojeće klijente automatizirano kroz WHMCS sustav, ili za nove klijente korz narudžbe standardnim putem.

Potpuna automatizacija očekivana je do kraja srpnja 2020. o čemu ćemo vas pravodobno izvijestiti.