Zapošljavanje i karijere

Honorarni povremeni ili "freelancer" angažmani

GRAFIČKI DIZAJNER (Vektori) – 2 djelatnika

OSNOVNI UVJETI

Stručna sprema: SSS, VŠS, VSS
Vozačka dozvola: Nije potrebna
Prebivalište: Nije ograničeno mjesto prebivališta

Obvezna znanja i vještine: Poznavanja rada u Windows OS okruženju, korištenje File transfer protokola, mogućnost samostalne izrade i pripreme za isporuku klijentu logotipa i vizualnih elemenata u vektorskim formatima sukladno svim standardima pripreme za web, tisak ili video implementaciju. 
Znanje o izradi knjige standarda. 

OPIS RADNOG MJESTA: Povremeni honorarni angažman pri većem opterećenju u tvrtci na poslovima grafičke pripreme i grafičkog dizajna najčešće za klijente koji trebaju digitalni logo ili grafičke elemente pri izradi stranica. Projekt vodite vi i definirate cijenu – ako nam odgovara, angažiramo vas – kada se projekt implementira isplaćujemo ugovoreni iznos . Posao obavljate od kuće, na svojoj radnoj jedinici, primjenom vlastitog softverskog riješenja. 

Postoji mogućnost trajnog zapošljavanja.

WORDPRESS DEVELOPER – 2 djelatnika

OSNOVNI UVJETI

Stručna sprema: SSS, VŠS, VSS
Vozačka dozvola: Nije potrebna
Prebivalište: Nije ograničeno mjesto prebivališta

Obvezna znanja i vještine: Praktično znanje u instalaciji, parametrizaciji i definiranju temeljnih elemenata internet stranica baziranih na wordpress jezgri. Poželjno je znanje rada u Elementor okruženju, samostalno rukovanje osnovnim PHP i CSS funkcijama kao i znanje korištenja pratećih osnovnih alata za web developere / HTML, FTP, cPanel – poznavanje sustava Woocommerce.

OPIS RADNOG MJESTA: Povremeni honorarni angažman pri većem opterećenju u tvrtci na poslovima web razvoja najčešće za klijente koji trebaju digitalni logo ili grafičke elemente pri izradi stranica. Projektnu cijenu definirate vi – ako nam odgovara, angažiramo vas – kada se projekt implementira isplaćujemo ugovoreni iznos . Za svaki projekt unaprijed dogovaramo vaš honorar u odnosu na potrebno vrijeme i uložen trud u dovršetak projekta. Posao obavljate od kuće, na svojoj radnoj jedinici, primjenom vlastitog softverskog riješenja. Moguć je individualan rad ili ovisno o kompleksnosti rad u timu.

 Postoji mogućnost trajnog zapošljavanja.

Radna mjesta s neodređenim trajanjem ugovora o radnom odnosu

Trenutno su sve pozicije popunjene.

Kroz slijedeću formu pošaljite prijavu za zapošljavanje za slobodne pozicije - nakon čega će vas kontaktirati djelatnik zadužen za kadrove