tko smo mi

SPINE ICT je domaća tvrtka specijalizirana za izradu internet stranica, internet trgovina, web i android aplikacija.

Kao drugi važan segment našeg poslovanja, ističemo i pružanje usluga u dijelu mrežnih i računalnih integracija. Od Osmišljavanja i tehničkog dizajna mrežnog sustava, nabave opreme i licenci za operativne sustave, alate i pakete softwarea, do fizičke ugradnje i instalacije hardware i softwarea.

Posljednji ali ne i najmanje važan – svakako je online marketing kroz analizu, planiranje i provođenje planiranih aktivnosti za konkretnog klijenta. Potpuno individualnim pristupom sa individualnim ciljevima po metodi – dohvatiti više posjetitelja na vašu web lokaciju – potom što više posjetitelja pretvoriti u kupce kroz konverziju posjetitelj – kupac.


U doba informacijskih i računalnih tehnologija, protok i dostupnost informacija, te online marketing nikada nisu bili bitniji. Kako bi vaše poslovanje bilo prepoznatljivo, ekspanzivno i uspješno, uvelike vam može pomoći kvalitetna internet stranica / portal / webshop / intranet sustav i sl.

Kako bi sama web aplikacija imala smisla, treba biti smještena na responzivnom, brzom i stabilnom serverskom okruženju.

Uz kvalitetan tim stručnjaka sastavljenih od dizajnera, programera (.php, HTML, ASP.net, Javascript, MySQL, C#, C++ i dr.), hardware stručnjaka i webmastera nudimo vam skalabilne usluge Hosting planova, izrade, dorade, nadogradnje i održavanja internet stranica, web ili andorid aplikacija , dijeljenje datoteka putem vlastite cloud usluge i dr.