TKO SMO MI?

SPINE ICT je domaća tvrtka specijalizirana za izradu internet stranica, internet trgovina, web i android aplikacija. Kao vlastite prednosti ističemo nižu cijenu, razinu fleksibilnosti i kvalitete usluge, post service komunikaciju i podršku – širok spektar pokrivanja IT djelatnosti kao takve.
 
Kao drugi važan segment našeg poslovanja, ističemo i pružanje usluga u dijelu mrežnih i računalnih integracija. Od Osmišljavanja i tehničkog dizajna mrežnog sustava, nabave opreme i licenci za operativne sustave, alate i pakete softwarea, do fizičke ugradnje i instalacije hardware i softwarea.
 
Posljednji ali ne i najmanje važan – svakako je online marketing kroz analizu, planiranje i provođenje planiranih aktivnosti za konkretnog klijenta. Potpuno individualnim pristupom sa individualnim ciljevima po metodi – dohvatiti više posjetitelja na vašu web lokaciju – potom što više posjetitelja pretvoriti u kupce kroz konverziju posjetitelj – kupac.

Uz kvalitetan tim stručnjaka sastavljenih od dizajnera, programera, sistem administratora (.php, HTML, ASP.net, Javascript, MySQL, C#, C++ i dr.), hardware stručnjaka i webmastera nudimo vam skalabilne usluge Hosting planova, izrade, dorade, nadogradnje i održavanja internet stranica, web ili android aplikacija , dijeljenje datoteka putem vlastite cloud usluge , organizaciju i povezivanje vaših udaljenih zaposlenika…

Spine ICT je i vlasnik projekta Prvi Host koji je namijenjen svim našim klijentima. Naši hosting paketi su među jeftinijima u zemlji i regiji, a daju puno veće mogućnosti od prosječne ponude. Trenutno nudimo hosting samo našim klijentima za koje izrađujemo stranice ili radimo na održavanju postojećih, ali u skorije vrijeme najvaljujemo i potpune automatizirane hosting mogućnosti za sve buduće klijente.