Pregled usluga

Mreže i IT sustavi

Web usluge

MREŽNA i sistem INTEGRACIJA

Integracije poslužitelja, računala, registarskih blagajni, recepcijskih IT alata, elemenata mreže, Hardvera i softvera za vaše poslovanje u lokalnoj mreži ili u “oblaku”. 

Horizontalno, vertikalno PTP, B2Bi generalno umrežavanje različitih IT sustava.

Povezivanje svega, pritom koristeći najmoderniju najbolju praksu i sigurnosne standarde kako bi vam dostavili sigurnost i brzinu koju očekujete.

RAZVOJ INTERNET STRANICA

Razvoj i dizajn internet stranica i web aplikacija naš je najdugovječnija “core” djelatnost i unatoč tomu što je tvrtka godinama prerasla isključivi development web stranica – s obzirom na prethodno ulaganje u specijalizaciju, edukaciju i iskustvo našeg dev.ops tima, odlučili smo da će ova “branša” ostati dio naše standardne ponude bez obzira imamo li zadatak kreirati stranicu za lokalni frizerski salon ili kompleksne međunarodne višejezična web sjedišta sa integriranim različitim oblicima web servisa, API-ja ili sigurnosnih protokola.

MREŽNA I SISTEM ADMINISTRACIJA

Prije i nakon “deploymenta” kreiramo standardnu operativnu proceduru u slučaju “disaster scenarija”, odnosno DRP (disaster recovery protocol), i nadziremo sigurnost Vašeg sustava 24/7 primjenom specijaliziranih tehnika i alata koji nam dozvoljavaju da reagiramo bez odgode na svaku situaciju koja se u dinamičnim mrežnim sustavima može pojaviti. Od automatskog prebacivanja na drugog internet providera kada prvi zakaže, do prebacivanja protokola i opreme u  slučaju cyber napada. Mi brinemo da su ažuriranja na serverima pravovremeni – provedeni uz standardnu proceduru, mi brinemo da su sigurnosne kopije uvijek dostupne i mi brinemo o tome kada je potrebno mijenjati dijelove sustava zbog očekivane istrošenosti ili predviđenog roka trajanja.   

WEB HOSTING

Web hosting – jedan od današnjih standardnih zahtjeva klijenata često zanemaren s aspekta brzine, uptimea, mogućnosti poslužitelja i mogućnosti rukovanja poslužiteljem zatvara krug svih naših usluga kako bi stvorili za naše klijente varijantu “ključa” u ruke pri provođenju digitalnih transformacija poslovanja.

Web i mail hosting odnedavno obavljamo s hrvatskim vanjskim partnerom, trenutačno najmodernijim i najsigurnijim datacentrom u regiji sa Tier3 standardom redundancije i uptimea. Migracije su brze, precizne i bez gubitaka podataka. Webhostingom putem Spine ICT usluga osim vrhunske kvalitete usluge, sa flat bandwidthom dobijate i beslpatan osnovni SSL certifikat, kao i osnovne CDN servise i usluge putem Cloudflarea specifično konfiguriranih za potrebe vaše web aplikacije.

usluge u oblaku

Koristite usluge našeg poslovnog “clouda” bez brige oko “zastarjevanja” opreme ili programa. Možemo kolocirati Vašu opremu ili vi možete koristiti našu za pokretanje raznih programskih rješenja (priprema poslužitelja za softverska rješenja poput Remaris, Diventa, Synesis, Oracle ili SQL baze, MariaDB i slično).

Izbjegnite visoke cijene serverskih licenci, CALova, nabave serverske infrastrukture i održavanja. 

e-mail HOSTING

E-mail kao sredstvo komunikacije i razmjene dokumenata trenutno je najvažniji oblik ofrmalnog komuniciranja između poslovnih subjekata i partnera kao i komunikacija s klijentima. Nudimo Vam pouzdane, brze i stabilne e-mail poslužitelje ovisno o vašoj konkretnoj potrebi i želji.

strukturno kabliranje

Naši “onsite” timovi izvršit će brzo i pouzdano strukturno kabliranje primjenom najboljih praktičnih rješenja, najkvalitetnije opreme i materijala kako bi mrežne kablove doveli u svaki kutak koji zahtjeva “žičanu” vezu. 

Od ulaznog Switcha vašeg internet providera, horizontalnog kabliranja – povezivanja vaših komunikacijskih ormara, serverskih prostorija ili radnih prostorija – ureda, pogona i izdvojenih objekata.

održavanje internet stranica

Sigurnosne kopije (dnevne, tjedne, mjesečne …), migracije podataka, sigurnosna nadogradnja dijelova aplikacije, objava i priprema tekstualnog i multimedijskog sadržaja. Interveniranje u slučaju neželjenih događaja – ugroza za podatke ili funkcionalnost, usklađivanje sa standardima koje postavljaju institucije, payment gateway provideri itd. Povezivanje s vanjskim bazama podataka i pružateljima podataka, putem API-ja, web servisa i dr. (Synesis web shop, 4D Wand i dr.)