Mrežne integracije i administracija.

Horizontalno, vertikalno PTP, B2B i generalno umrežavanje različitih dijelova IT sustava. Od gatewaya i switcha do računala, blagajne, recepcije ili izdvojenog pogona. 

Primjenom žičanog ili wireless rješenja – ostvarujemo međusobnu interakciju vašeg IT sustava na svim razinama.

Međusobno povezivanje izdvojenih lokacija i pogona u jednu mrežnu cjelinu – izravno putem javnih IP adresa ili putem VPN tuneliranja. Za rad od kuće osiguravanje metode udaljenog povezivanja na vaše uredske uređaje.

Primjena aktualnih standarda i kompatibilne opreme.

Pri provođenju mrežnih integracija, posebnu pozornost posvećuje se kvaliteti opreme i konfiguracije, prikladnim vrstama kablova, portova, modula i napajanjima. Kako bi mrežni sustav funkconirao kako se od njega očekuje, bitno je da uređaji na mreži međusobno besprijekorno komuniciraju. Uzimajući u obzir udaljenosti između uređaja na mreži, zatim prostoru kojim UTP kablovi prolaze – odabiru se materijali i oprema koja je prikladna za konkretan zahtjev. 

 

Uspostava izravnih PTP linkova.

Radi li se o vanjskim uvjetima, uvjetima s očekivanim pojačanim elektromagnetizmom ili o značajno većim udaljenostima od onih koje preporuča proizvođač, kvalitetnim pristupom savladavamo svaku zapreku.

Pri uspostavi Gatewaya, uspostavljamo i kvalitetan i stabilan, uvijek ažuran softverski ili hardverski Firewall sustav, čime dodatno podižemo sigurnost sustava od vanjskih štetnih utjecaja.

Isporučujemo usluge i proizvode iz domene mrežne integracije samostalno ili u suradnji s partnerima / dobavljačima, kako bi isporuka projekta bila realizirana sistemom “ključ u ruke”.

Za povezivanje različitih objekata izravnom ili tuneliranom i kriptiranom vezom, koristimo PTP protokole i opremu, VPN ili drugu adekvatnu metodu povezivanja u istu cjelinu.

PTP Link